clock

KASSANKOKOUS

Rautatieläisten Vakuutuskassa Turvan varsinainen kassankokous pidetään
perjantaina 23.4.2021 klo 12.00 alkaen TJS Opintokeskus, Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki (osallistuminen verkkoyhteyden kautta).
Kokouksessa käsitellään sääntöjen 44§:n edellyttämät asiat sekä sääntömuutos 4§ (toimintapiiri). Osallistumisoikeus määräytyy sääntöjen 38 §:n mukaisesti ja valituille edustajille on lähetetty henkilökohtainen kutsu.

 

KASSAN HISTORIIKKI

Rautatieläisten Vakuutuskassa Turva on 95 vuoden ajan tuonut lisäturvaa jäsenilleen. Kassan pitkä ja moninainen historia on koottuna uunituoreeseen teokseen, jonka on ansiokkaasti laatinut Eemeli Hakoköngäs. Historiikki on luettavissa kohdassa Historia, jossa on linkki sähköiseen teokseen.

 

INDEKSITARKASTUS VUODELLE 2021

Kuluttajahintaindeksin vuosimuutos oli 0,2%, joten sääntöjen mukaan etuihin ja maksuihin ei tule korotusta. Hallitus päätti, ettei indeksikorotuksia tehdä 1.1.2021 alkaen, joten avustukset ja maksut pysyvät ennallaan.

 

KASSAAN LIITTYMINEN JA VAKUUTUSTEN KOROTTAMINEN

Sivujen kohdasta Piiriasiamiehet löydät oman alueesi asiamiehet, joilta voit kysyä liittymiseen ja vakuutusten korottamiseen liittyvistä asioista. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

SELVITYS ASIAKKAALLE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

Eu:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018. Tähän liittyen kassan kotisivuille on lisätty jäsenten luettavaksi selvitys henkilötietojen käsittelystä Rautatieläisten Vakuutuskassa Turvassa. Kotisivuilla on luettavissa myös rekisteri- ja tietosuojaseloste. Pyydämme jäseniä tutustumaan niihin.